David Arquette na zdravljenju

Foto: Žurnal24 David Arquette Courteney Cox
Le nekaj mesecev po ločitvi od igralke Courteney Cox se je David Arqutte prijavil v kliniko za zdravljenje odvisnosti od alkohola.
Oglej si celoten članek

Igralec naj bi zelo težko prenašal ločitev od Courteney, zato je pomoč poiskal pri strokovnjakih, je potrdil njegov predstavnik za stike z javnostmi. Vir blizu igralca je za US Magazine razkril, da je imel igralec v zadnjih mesecih težave z alkoholom, na rob živčnega zloma pa naj bi ga spravila depresija.

"V kliniki je zaradi odvisnosti od alkohola in depresije, ne zaradi mamil, kot nekateri domnevajo. Njegovo srce je popolnoma zlomljeno in ne ve več, kaj bi storil. Sam se s svojimi težavami ne more spopadati, zato je poiskal pomoč," je še razkril vir.

39-letni igralec je pred kratkim v intervjuju s Howardom Sternom priznal, da ima težave s pitjem in da je na koncu z živci. "Ljudje, ki so mi blizu, so zaskrbljeni. Ko sem pijan, sem blazen," je dejal igralec, ki ločitve od Courteney po besedah prijateljev še ni prebolel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.