Tako vrhunsko že dolgo niso nikogar nategnili

Foto: Profimedia David Beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham
Angleškega nogometnega zvezdnika je neategnil prijatelj, TV voditelj James Corden.
Oglej si celoten članek

Voditelj pogovorne oddaje Večerni šov z Jamesom Cordnom je v ponedeljkovi oddaji predvajal video posnetek, na katerem z ekipo za nos potegne Davida Beckhama.

Več kot dva meseca se je z ekipo pripravljal na potegavščino, ki je vrhunsko uspela.

Beckham je pred kratkim obiskal Los Angeles, da bi pred stadionom odkril svoj kip, s katerim so se nekdanjemu članu ekipe ameriške lige želeli posvetiti v moštvu Los Angeles Galaxy.

Ko je Corden izvedel, da si bo Beckham ogledal še pred slavnostnim dogodkom, se je z ekipo lotil načrtovanja potegavščine.

Izdelali so Beckhamov kip, ki mu ni bil nič kaj podoben: z veliko brado, veliko zadnjico in 'divjimi' očmi.

Beckhamov odziv, ko je zagledal kip, je neprecenljiv.

"Malce drugačen je, kot ko sem ga prvič videl," je bil sprva prijazen zvezdnik, nato pa nadaljeval: "Prav nič mi ni podoben, poglejte brado ali pa oči. Še najbolje so videti lasje. Tega ne moremo postaviti pred stadion. Poglejte te roke, no!"

Kmalu po tem 'uslužbenec' z viličarjem po nesreči prevrne kip, ki se raztrešči. Iz ozadja pa priteče Corden, ki Beckhamu predstavi svoj 'zlobni' načrt.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.