David Beckham postaja plešast

Foto: Flynet David Beckham Foto: Flynet David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham, 1998 Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham, 2002 Foto: Flynet David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham Flynet Pictures/JLP Foto: Žurnal24 David Beckham, 2005 Foto: Žurnal24 David Beckham, 2001
Nogometni zvezdnik se je pojavil že z najrazličnejšimi pričeskami. Vendar pa ni pričakovati, da bi njegovo najnovejšo, plešo, kdo želel posnemati.
Oglej si celoten članek

David Beckham je s svojim videzom postavil marsikateri trend, ki so ga z veseljem posnemali moški po vsem svetu. Imel je že irokezo, rep, dolge blond pramene, obrito glavo. Toda leta ne prizanašajo niti britanskemu zvezdniku, ki mu lahko na glavi od zadaj zasledimo nastajajočo plešo, tegobo, ki napada na milijone moških njegove starosti. Lani je sicer v neki oddaji namignil, da ima določene težave z lasmi. "Malo jih izgubljam," je razkril.

Če pa bo lepotca preveč skrbelo, gre še vedno lahko po stopinjah svojih dveh prijateljev Gordona Ramsayja in Wayna Rooneyja, ki sta si oba pred kratkim dala presaditi lase, za poseg pa odštela vsak 30 tisoč funtov oziroma 34 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.