David Beckham sinu čestital za zaroko, ampak …

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brooklyn Beckham je zaročen.
Oglej si celoten članek

Minuli konec tedna je Brooklyn Beckham na Instagramu razkril, da je igralko Nicolo Peltz zaprosil za roko. "Pred dvema tednoma sem svojo sorodno dušo zaprosil za roko. Rekla je "da“. Sem največji srečnež na svetu. Obljubim, da bom najboljši mož in nekoč tudi najboljši očka. Ljubim te,“ je 21-letnik zapisal ob fotografiji, na kateri si z Nicolo zaljubljeno zreta v oči.

Nicola nosi obleko, ki jo je oblikovala njena slavna bodoča tašča Victoria Beckham, ki je bila tudi tista, ki je naredila zaročno fotografijo. 

Bratu sta sicer takoj čestitala tudi Romeo in Cruz, David Beckham pa je s svojo čestitko počakal do naslednjega dne... "Čestitam tema dvema lepima osebama,“ je zapisal in dodal, da so presrečni.

Nicola, ki je štiri leta starejša od Brooklyna, postaja vse bolj uveljavljena igralka. Znana je postala s filmom Zadnji gospodar vetra in serijo Bates Motel. Prav tako je igrala v četrtem nadaljevanju filma Transformerji.

Lepotica prihaja iz premožne družine. Njen oče je milijarder Nelson Peltz, njena mama pa nekdanja manekenka Claudia Heffner. Nicola ima eno sestro in šest bratov. Dva brata sta znana. Brad Peltz je profesionalni igralec hokeja, Will Peltz pa je igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.