David Beckham: Takole je pogledal, ko je videl svoj grdi kip

Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham Foto: Profimedia david beckham
David Beckham je bil v šoku.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Los Angeles Galaxy bo Davida Beckhama počastil s kipom, ki bo stal pred stadionom. Dober prijatelj nekdanjega nogometaša, komik James Corden, je priložnost izkoristil za vrhunsko šalo, ki je Becks ne bo tako hitro pozabil.

Davidu je na predstavitvi pokazal napačen kip. Beckham je bil šokiran, še zlasti nad brado, očmi, rokami in zadnjico kipa. “Tega ne moremo postaviti pred stadion,” je večkrat ponovil in dodal, da ga je treba popraviti, saj na predstavitev pridejo njegovi starši in tudi žena. “Na srečo ne bo mojih otrok. Če bi tole videli, bi jokali,” je še dejal.

Kako se je zgodba s tem kipom končala, lahko videti v videu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.