David Bowie in Iman: Ena najlepših ljubezenskih zgodb

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prejšnji teden je minila tretja obletnica smrti britanskega rockerja Davida Bowija, za njegovo vdovo Iman pa je njuna ljubezenska zgodba še kako živa.
Oglej si celoten članek

David Bowie in somalijska manekenka Iman bi leta 2016 morala slaviti 24. obletnico poroke, a je David v 69. letu starosti po 18 mesecih zdravljenja izgubil boj z rakom. 

Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 1990 na zmenku na slepo. Iman je pogosto povedala, kako se je že na prvi pogled zaljubila v pravega Davida Jonesa in ne v Davida Bowija. David je v nekem televizijskem intervjuju povedal, da je bila njuna privlačnost takojšnja in magična ter da po tem, ko sta bila prvič skupaj, ni mogel spati od navdušenja. Po manj kot dveh letih zveze sta se poročila v romantični Toskani. "Da bo moja soproga, sem vedel že od začetka, to sem se odločil. Do takrat do ničesar nisem bil tako strasten in o ničemer tako prepričan. Vedel sem, da je ona prava," je povedal takrat. Rok zvezdnik in manekenka sta leta 2000 dobila hčerko, oba pa sta iz prejšnjih zakonov že imela po enega otroka. 

Magazin Prvič po Bowiejevi smrti spregovorila

O njunem intimnem življenju se je zelo malo vedelo, a kadar sta spregovorila o svoji zvezi, sta vedno govorila o presežkih. "Mislili bi, da je zakon med rock zvezdnikom in supermodelom najboljša stvar na svetu in to tudi je," je povedal David, Iman pa je leta 2010 v enem izmed šovov potrdila: "Moj zakon je prav tako fantastičen kot izgleda. David je zabaven, zelo vedoželjen in srečna sem lahko, da se vsak dan učim od njega."

odrasla Tako lepa je hčerka Davida Bowieja

Iman na svojem Instagram profilu vsak dan deli fotografije, posvečene Bowiju, prebolela ga ni nikoli, še manj pozabila. Na družabnih omrežjih je začela gibanje #BowieForever (Bowie za vedno), s katerim želi Davida obdržati v srcih njegovih oboževalcev. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.