David se je v spovednici zlomil

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Hišo Big Brother je morala zapustiti Darja.
Oglej si celoten članek

Sprememba pravil glasovanja v Big Brotherju je zahtevala nepričakovano žrtev. Gledalci so lahko tekom celega tedna glasovali za svoje favorite, trije tekmovalci z najmanj glasovi pa so bili avtomatsko nominirani. Tokrat so morali na vroči stol Darja, David in Nina.

Da mora hišo zapustiti Darja, pa so z glasovanjem odločili tekmovalci. Njen odhod je seveda najbolj prizadel Davida, ki se je po maminem odhodu v spovednici zlomil. Povedal je, da se počuti, kot bi umrl del njega.

"Vez med materjo in sinom ne gre zapostavljati. Mislim, da bova vedno najboljša prijatelja, tudi če se bova skregala. Mami, rad te imam,“ je v solzah še povedal Štorovčan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:38 18. April 2015.

    + še to. Pr teb je ojdipov kompleks prešel vse meje normale, poba.

  • 14:36 18. April 2015.

    A dej pi zda, človek, zresn se pa odrasti! Tle pred vsemi jokcaš za mamico, ker je morala zapustit BB.. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.