David spet davil purana

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
David iz Big Brotherja slikovito razložil, kako se je samozadovoljeval.
Oglej si celoten članek

Dekleta iz hiše Big Brother so se zgražala nad Davidom, ki se je na dvorišču v prenosnem stranišču samozadovoljeval. Da so vsi izvedeli, da se je izpraznil, je poskrbel kar sam, saj je stranišče zapustil z vriskanjem. ''Hvala, da si delil to z nami,'' mu je rekla Pia, Ana Mari pa ga je vprašala, zakaj se je šel sploh skrivat na stranišče.

Brezsramni David je dekletom nato še natančno razložil, kako je potekalo samozadovoljevanje. “Proti školjki sem se obrnil, samo predsemenska tekočina mi je ušla. Nisem vedel, da sem se po sebi polil. Glavni šus pa je šel v školjko. Sploh nisem videl, potem sem pa noter dokončal. V školjko sem vlil za en deci sperme,” je povedal 25-letnik in celo odgovoril na vprašanje, na koga je mislil, medtem ko je davil purana. “Na Ano,” je povedal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.