Davkariji dolguje 3,4 milijona dolarjev

Foto: Žurnal24 Medtem ko Marc dolguje milijone, jih njegova žena služi. (Foto: Flynet)
Marc Anthony, mož pevke Jennifer Lopez, je spet v navzkrižju z davčno službo. Ta namreč sumi, da jim je "pozabil" plačati 3,4 milijona dolarjev (približno 2,5 milijona evrov).
Oglej si celoten članek

Davčna služba je proti pevcu Marcu Anthonyju vložila tožbo, saj naj bi jim dolgoval kar 2,5 milijona evrov, ki bi jih moral plačati leta 2009.

 

To pa ni prvič, da je 41-letni glasbenik davkariji ostal dolžan kar nekaj zelencev. Nekaj podobnega se mu je zgodilo že leta 2007, ko je moral plačati 2,5 milijona dolarjev (približno 1,8 milijona evrov), saj davka ni plačal kar štiri leta.

 

Marc se je takrat zagovarjal z besedami, da so za to krivi njegovi zaposleni, ki skrbijo za finance. Ti so tudi tokrat krivdo prevzeli nase, kar bodo storili tudi, če bo prišlo do tožbe zaradi kazenskih del.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.