Davke ji je poravnal Sheen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ne recite, da je Sheenu dobrodelnost tuja, Lindsay Lohan je namreč na pomoč priskočil z 100 tisoč dolarji.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan in Charlie Sheen sta se spoprijateljila med snemanjem Filma, da te kap 5 in se začela družiti tudi zasebno. Ker se veliko pogovarjata, je beseda kmalu nanesla na Lindsayjine težave z davki. Charlie ji je ponudil pomoč, ki pa jo je Lohanova zavrnila. A težavni zvezdnik je očitno vztrajen, saj je Lindsayjinemu menedžerju poslal ček za okroglih 100 tisoč ameriških dolarjev (77.465 €). Lohanova je bila očarana nad prijateljevo radodarnostjo in takoj poravnala račun. Le kako se mu bo oddolžila?

Lindsay državi za leto 2009 in 2010 dolguje za kar 234 tisoč dolarjev (181.268 €) davkov, nikomur pa ne gre v glavo, kako računa nikakor ne uspe poravnati, če naj bi samo letos zaslužila več kot dva milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.