Davor Božič: Zvezda plesa, danes le še prestopa

Kaj danes počne eden naših največjih televizijskih zabavljačev?
Oglej si celoten članek

Nekoč prvo ime mladinskega programa, zvezda TV Slovenija, plesalec, pevec in producent Davor Božič, se je povsem umaknil od televizijskih kamer in danes pleše le še tako, da z ene noge prestopa na drugo, kot pravi sam. Po tem, ko se je kot eden izmed prvih Slovencev vrnil s prestižne ameriške univerze za glasbo in ples Berklee, je kar sedemnajst let ustvarjal in vodil priljubljeno mladinsko oddajo Pod Klobukom.

Pravi, da se je šova in kamer preobjedel in da se danes ukvarja z povsem drugimi stvarmi. Našel se je v psihoterapiji, blizu mu je svet energij, še vedno pa se čez lužo kot skladatelj in producent ukvarja z glasbo in sodeluje z glasbenikom Leejem Harrisom

V poletno obarvani Ljubljani smo ga odlično razpoloženega ujeli v enem izmed lokalov, kjer se v večernih urah rad druži s starimi prijatelji. Med njimi tudi s prijateljico in poslanko Evo Irgl. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • vec
    09:54 27. Avgust 2018.

    predvsem naj OSTANE čim DLJE od RTV jaslic, v naše dobro seveda.

  • 09:33 27. Avgust 2018.

    Še en vikend-psihoterapevt.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.