Dawson iz Simpatij se je poročil

Foto: Žurnal24 James Van Der Beek
Igralec James Van Der Beek, ki se ga spomnimo iz serije Simpatije, se je poročil s Kimberly Brook, s katero pričakujeta otroka.
Oglej si celoten članek

V senci poroke Chelsea Clinton in Marca Mezvinskyja sta se poročila 33-letni James Van Der Beek, ki je zaslovel kot Dawson iz serije Simpatije, in njegovo dekle Kimberly Brook. "Ženska, ki jo ljubim, je danes postala moja žena. Z veseljem pričakujem, da si jo bom prislužil za celo življenje," je James zapisal na Twitter. Uro pred to objavo pa je na svoj profil zapisal, da ima najboljši dan do zdaj.

Sicer pa James in Kimberly v jeseni pričakujeta svojega prvega otroka. "Z navdušenjem vam poveva, da jeseni pričakujeva deklico. Predloge o imenih zbirava, a za zdaj nimava še nobene ideje, kako jo imenovati," je junija za revijo People povedala Kimberly.

Za igralca je to že druga poroka, šest let je bil poročen z igralko Heather Ann McComb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.