DeadMau5: Madonna je zaf***** idiotka!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
DeadMau5 vs. Madonna. Elektro glasbenik pevki očita glamuriziranje uporabe drog.
Oglej si celoten članek

“Zelo s stilom od tebe, Madonna. Res odlično sporočilo za mlade poslušalce. Ampak hej, si pa vsaj sodobna in trendovska!” je med drugim o novem Madonninem imenu MDNA, ki je očitna asociacija na priljubljeno drogo MDMA, na svojem profilu na Twitterju zapisal elektro glasbenik DeadMau5. Med drugim jo je označil za “zaf***** idiotko”.

Madonnin šaljiv odziv

Madonna se je odzvala s fotografijo, kjer na glavi nosi ušesa Mini miške: “Od ene miši k drugi – ne podpiram jemanja drog in ga nikoli nisem. Asociacija, ki sem jo želela ponazoriti, je letela na pesem Have You Seen Molly?, ki jo je napisal moj prijatelj Cedric Gervais, s katerim sem skoraj sodelovala pri svojem zadnjem albumu.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:11 31. Marec 2012.

    Men pa dobr zgleda za 53 let!!

  • 09:48 31. Marec 2012.

    ufff na tej sliki se pa vidijo leta ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.