Deček privlači stvari kot magnet

Foto: Žurnal24 Bogdan naj bi imel sposobnost telekineze. (Foto: Youtube)
Sedemletni Bogdan Ivković iz Srbije je čudežni deček, ki je očitno magnetičen. Njegovo telo privlači vse kovine, plastiko in celo porcelan.
Oglej si celoten članek

Bogdan, ki naj bi bil magnetičen že od rojstva, je bil nedavno pri zdravniku, ki pa je staršem zagotovil, da je z dečkom vse v redu. Njegov edini nasvet je bil, naj Bogdan ne gre na magnetno resonanco, saj bi s svojo energijo lahko pokvaril napravo.

 

Dela čudeže

Sedemletnik pa ima še nekaj čudežnih lastnosti. Če se približa televiziji, lahko menja programe, kadar je v bližini računalnika, pa se ta večkrat pokvari. Njegova mama je še dodala, da ji njegova energija v eni minuti odpravi glavobol.

 

Bogdanove sposobnosti je preučila tudi zdravnica Sanja Marjanović-Cvetković, ki meni, da ima Bogdan sposobnost telekineze, dar, da lahko z močjo misli privlači stvari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.