Decembrska fešta z zombijem

Foto: Birger Schmidt, MySpace
Foto: Birger Schmidt, MySpace
V ljubljansko K4 na Decemberfest vabita Smetnjak in Zombie Nation, ki obljubljata supersonični oberkreiner-elektro-päng-päng mindfuck. Rolali bodo Zombie Nation, NubiS, Mr. Gucci, N'Toko, Plankton, Zana in Shekuza. Vrata se odpro ob 23. uri.
Oglej si celoten članek

Zombie Nation, ki bo z dvignjeno glavo vkorakal v temačno podzemlje na Kersnikovi je na svet privekal v času, ko so Ice T in Bodycount harali z albumom Bord Dead.

Florian Senfter in Emanuel Günther se iz upora nista rodila živa, temveč kot živa mrtveca. Njun sosed in bavarski kumpel DJ Hell jima je leta 1999 na International DeeJay Gigolo izdal debitantski album Leichenschmaus, na katerega je priletel tudi komad Kernkraft 400. Gre za transžanrsko klasiko, ki je združila elektro, rave, tehno, trance in eurodance ter se infiltrirala v hit liste na Vivi.

Emanuelu je bilo vse skupaj preveč in Zombie Nation je postal Florianov solo projekt. Sledile so številne izdaje ter odmevna albuma Absorber in Black Toys, nato pa se je združil s pop zvezdnikom Tigo in tandem si je nadel ime ZZT.

Zombie Nation je neumorno mlel dalje. Nastali so spevni poskusi, projekt The Mind of Many, v sklopu katerega je Florian prek spleta soustvaril glasbo z naključnimi producenti, ter vrnitev ZZT, ki se je materializiral v albumu Partys Over Earth, domnevnim techno izdelkom 2011.

Je treba omeniti še kaj? Ljudje, to je vendar Zombie Nation! Nadenite si narodno nošo, ruto, predpasnik, klobuk, irharce in se podajte v zombijevsko podzemlje.

Vstopnina do polnoči znaša sedem evrov, pozneje pa deset evrov (študent/letak osem evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.