Decembrski glasbeni zemljevid

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Žurnalov koncertni izbor za praznični december sestavljajo Gregorian, Bajaga, Bregović, Air, Pestner, Plestenjak, Siddharta, Dragojević, Magnifico, Šank rock, Dan D in mnogi drugi.
Oglej si celoten članek

Predpraznična koncertna ponudba bo tudi letos izjemno raznolika, prvi predbožični koncerti pa se bodo odvili že na začetku tega meseca.

V slogu do transa
Med drugim bomo gostili nemško skupino Gregorian, ki je zaslovela s priredbami svetovnih uspešnic v slogu gregorijanskega petja, legendarni francoski elektro pop duet Air, za temperamentne zvoke bo s trubači poskrbel Goran Bregović, predvsem mlade pa bo v trans spravljal Ferry Corsten.

Žurnal24 je za vse tiste, ki bi veseli december radi preživeli ob dobri glasbi, ne le gripi, izbral nekaj koncertov predvsem popularne glasbe, ki se bodo odigrali po vsej Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.