Dedek bo!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hollywoodski playboy Charle Sheen bo postal dedek.
Oglej si celoten članek

Večni zabavljač in eden najbolj znanih hollywoodskih ženskarjev Charlie Sheen bo postal dedek. Njegova hčerka 28-letna Cassandra Estevez, ki jo je imel s srednešolsko ljubeznijo Paulo Speert, namreč pričakuje svojega prvega otroka.

47-letni problematični zvezdnik je veselo novico izdal v šovu Davida Lettermana in povedal, da je zelo vesel, vendar se bo moral na nov naziv še privaditi. Vnuk pa ne bo imel najboljšega zgleda, saj je Charlie priznal, da se še vedno drogira: "V zdrav življenjski stil ne verjamem več, saj se mi ne zdi pošteno, da sem trezen vsem dolgočasen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:35 16. Januar 2013.

    Dedki mladežu pokažejo marsikatero "pikantno"... <br />ta jih ima ogromno na zalogi... :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.