Dediča znane nemške dinastije našli mrtvega

Foto: Facebook
Foto: Facebook
38-letnika so našli v hotelu v Švici.
Oglej si celoten članek

Nemška dinastija Schuler-Voith žaluje za 38-letnim Philippom Schulerjem-Voithom, sinom podjetnika Roberta Schulerja-Voitha in njegove žene Brigitte, znane zbirateljice umetnin.

Philippa so našli v luksuznem hotelu v Zürichu, in to že 10. januarja. Vzrok smrti javnosti še vedno ni znan. 

Državno tožilstvo v Zürichu je za časnik Bild potrdilo prezgodnjo smrt 38-letnika in dodalo: "Kot običajno pri takih dogodkih državno tožilstvo skupaj s policijo preiskuje okoliščine smrti." Zaenkrat niti starši niti bližnji zaupniki izgube Philippa niso javno komentirali. Prijatelji 38-letnika so za Bild povedali le, da je užival v luksuzu, a se je pred kratkim nekoliko umiril. Njegova smrt je bila za vse popoln šok.

Družina, ki izhaja iz Münchna in spada med najbogatejše družine Nemčije, si je v preteklih letih z gospodinjskimi aparati Leifheit in kovinsko stiskalnico Schuler nabrala premoženje v višini ene milijarde evrov. Po izstopu iz koncerna Leifheita leta 2015 naj bi družina za delnice podjetja prejela še dodatnih okoli 124 milijonov evrov. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.