Dejan Červek in Sanja Strah

Foto: Anže Petkovšek Sanja Strah in Dejan Červek Foto: Osebni arhiv Sanja Strah in Dejan Červek Foto: Osebni arhiv Sanja Strah in Dejan Červek Foto: Osebni arhiv Sanja Strah in Dejan Červek Foto: Osebni arhiv Sanja Strah in Dejan Červek
Spoznajte Dejana Červeka in Sanjo Strah.
Oglej si celoten članek

Kako sta se spoznala?

Spoznala sva se na koncertu konec maja leta 2008. Takoj ko sva se zagledala, je med nama preskočila iskrica in od tedaj naprej je najina pot vedno skupna. Bila je očitna ljubezen na prvi pogled!

Kako bi opisala vajino zvezo?

Najina zveza je grajena na zaupanju, sreči in družini, seveda! Ker sva si karakterno zelo podobna, imava ogromno skupnih interesov. Pri nama je ogromno smeha in pozitivne energije, ko pa pridejo sivi dnevi, je vedno na voljo partnerjeva rama, na katero se lahko nasloniva.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Zaročena sva od lanskega avgusta, zaročila sva se na Sanjin rojstni dan. Zaroka je bila zelo romanična s svečkami, glasbo in tortico ... iz te je kukal prelep zaročni prstan, za katerega sem takoj vedela, kateremu prstu je namenjen. Rekla sem: "Jaaa!" In po tihem sama pri sebi mislila: "Tudi jaz bom v beli obleki ..."

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?

Leta 2010 je na svet prijokala najina čudovita hčerkica, ki je sedaj stara tri leta. Ker se imamo neizmerno radi, bi radi kot družina to tudi potrdili tako, da se poročiva in da smo vsi eno. Žal nama finance tega ne dopuščajo. Vaša sanjska poroka je to, kar potrebujemo, kar si želimo in kar ne bomo nikoli pozabili! In če nam uspe, vam bomo hvaležni iz dna srca!

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Želiva si popolne poroke in verjameva, da bi z vašo pomočjo bila to poroka, o kateri
sva vedno sanjala! Z vašim profesionalnim timom bi bila to poroka leta v Sloveniji!
Zagotovo! Pa še zabavno vam bo v najini družbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.