Dekle našega komika tako zabavno oznanila nosečnost

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Znana radijca Željko Čakarević in Petra Skrivarnik bosta zibala.
Oglej si celoten članek

Čeprav je kot komik znan njen fant, radijec Željko Čakarević, poslušalcem poznan kot Željkić in Željudin, je njegovo dekle Petra Skrivarnik prava kraljica zabavnih facebook zapisov in njeni znanci so si enotni, da zagotovo spada na stand-up odre.

Foto: Facebook Željudin Petra je svojemu Željku na Facebooku pustila zabavno rojstnodnevno čestitko, s katero je izdala tudi veselo novico. Znana radijca bosta namreč kmalu postala starša. Takole je zapisala: "Danes praznuje moški, ki je kriv, da se zadnje tedne med striženjem nohtov na nogah matram bolj kot med reševanjem logaritmov v drugem letniku gimnazije. Moški, ki je poskrbel, da mi je britje bikinija postalo večji izziv kot bočno parkiranje. Moški, ki je zaslužen, da imam že 30 tednov v trebuhu podnajemnika, ki moj mehur uporablja za blazino in želodec za boksarsko vrečo. Dragi Željkić, zdaj končno vem, kako se počutiš, ko si ne vidiš prstov na nogah. In genitalij. Ob rojstnem dnevu ti poklanjam dan brez hormonskega izpada. Torte ne dobiš, ker sem jo pojedla in isto bom storila tudi s sladkarijami, ki jih boš dobil za darilo. Ob tej priložnosti ti ob visokem jubileju iz srca želim, da uživaš v svoji tituli drugo najpomembnejše osebe v najinem gospodinjstvu. Ker kmalu boš samo še tretji najpomembnejši član Željudinovih. P. S: si rekel, da bi imel žogo. Evo ti dve. #tečkanosečka"

Paru čestitamo in verjamemo, da bosta z veliko mero humorja premagovala vse skrbi in obveznosti novopečenih staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:11 9. Avgust 2018.

    Res zelo duhovito ! - Danes videl fotko, pa se že dva dni (nazaj) smejim..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.