Dekle producenta umrlo v njegovih rokah

Foto: Facebook/Michael Simon de Normier
Foto: Facebook/Michael Simon de Normier
Nemški producent Michael Simon de Normier žaluje za svojim dekletom.
Oglej si celoten članek

Producent Michael Simon de Normier, ki je sodeloval pri z oskarjem nagrajenem filmu Bralec, in pisateljica Constanze Meier sta bila par šele nekaj tednov. Skupaj sta obiskovala prireditve, na katerih svoje sveže ljubezni nista skrivala. Nato pa je udarila kruta usoda.

"Večer pred njeno smrtjo sva se udeležila nekega dogodka. Naslednji dan sva skupaj legla k popoldanskemu počitku. Držala sva se. Nato sem se zbudil … Da ji je med spanjem zastalo srce, sem ugotovil šele, ko moje telo njenega ni več grelo," je izjavil producent.

Obdukcija je pokazala, da je imela Constanze prirojeno napako na srcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.