Dekle za naslovnico

Foto: Žurnal24 Božo je sedel na robu nizke postelje in si slačil hlače, Karla pa ga je priganja
Najprej me je slikal samo v obraz, potem pa sem se opogumila in slekla. On je bil zelo čeden moški, jaz pa vedno bolj pohotna.
Oglej si celoten članek

Moj nekdanji sosed je bil profesionalni fotograf. Ko sem videla nekaj njegovih posnetkov, sem takoj vedela, da je zelo dober. Večinoma je slikal gola dekleta, se pravi akte in ko sem ga vprašala, kako se ob tem počuti, mi je odvrnil, da kakor bi šel v trgovino po kruh.

Nič vzburjenja, trdega tiča, pohote? Dejal je, da ne in da bi morala tako lepa punca, kot sem jaz, tudi pred objektiv. Zardela sem zaradi njegovih besed, globoko v sebi pa sem vedela, da bi se še kako rada videla na kakšni naslovnici revije za moške. Po nekaj dneh pa sem mu kar sama predlagala, da me fotografira, kljub temu, da menim, da nisem ravno fotogenična. Dejala sem, da bi se slikala, vendar ne gola. Največ v spodnjem perilu, pa še za to nisem bila ravno prepričana. Strinjal se je in odvrnil, da nikoli ne sili svojih modelov, kako naj se slikajo, jim pa svetuje, zato da bi na koncu fotografija izpadla čim bolje.

Prišla sem že precej zgodaj, on pa je imel v svoji sobi vse pripravljeno. Prav zares je bilo videti, kot bi se nahajala v pravem foto studiu in prav na hitro se me je polotila trema. Prepričeval me je, da ni potrebna, saj sva popolnoma sama in se lahko sprostim. Za začetek me je nekajkrat fotografiral samo v obraz in mi na zaslonu pokazal izdelek, ki je bil naravnost neverjeten. Sama sebi sem se zdela lepa in takoj sem postala pogumnejša ter pričela odmetavati cunjice s sebe. Obstala sem pred njim v rožnatem nedrčku in čipkastih tangicah enake barve. Ta barva je prišla precej do izraza zaradi mojih dolgih črnih las, bil pa je tudi navdušen nad dejstvom, da imam modre oči.


. © iStockphoto

 
Govoril mi je, kako naj se postavim, da bi lahko ujel čim boljšo pozo, jaz pa sem bolj ali manj uspešno sledila tem navodilom. Slike, ki so nastale, so mi dajale vse več poguma in bila sem tik na tem, da se slikam zgoraj brez. Večkrat je že omenil, da imam fantastične prsi, ki bi na umetniški fotografiji zares zablestele. Opogumljal me je na razne načine in me nazadnje prepričal, da si jih lahko zakrijem z rokami. To sem tudi storila in izdelki so postajali zares vroči. Bila sem navdušena nad svojim izgledom, saj se v takšni perspektivi še nisem videla. Takrat pa me je pričelo zares močno mučiti, kako bi bila videti popolnoma gola, na vseh štirih z napeto zadnjico proti kameri. V dveh minutah je bliskavica pričela osvetljevati sobo in mojo golo rit, ki se ji je nastavila.

Preko cele fotografije je bilo videti moji prelepi ritnici, za kateri pošteno garam pri aerobiki, spodaj med njima pa se je bohotila tudi gladka muca in je bila videti tako nežna in nedolžna, da mi je naredilo kurjo polt. Zares je bil pravi mojster, umetnik in še kaj, toda bil je tudi človek iz mesa in krvi. Pogled navzdol mi je odkril, da še zdaleč ni tako imun na gole češpljice, kot je dejal, pa čeprav je odvrnil, da se mu kaj takšnega že zelo zelo dolgo ni pripetilo. Bil je vzburjen in pripravljen na marsikaj, to sem mu videla tudi v očeh. Opogumljena s prelepimi slikami sem pristopila k njemu in tokrat jaz mirila njega, naj mu ne bo nerodno. V pol ure kar sem bila tam, sem se popolnoma privadila na goloto in zaželela sem si, da me fotografira še enkrat.

Tokrat gol tudi on.

Poslušal je moj nasvet, se slekel, opazila pa sem rdečico na njegovem obrazu. Hja, ni bil videti slab, v bistvu je bil zelo čeden moški brez kančka maščobe na telesu, izdelanih mišic, a ne pretirane konstrukcije. Med nogami mu je ponosno stal pokonci junak, ki je bil skoraj daljši od objektiva kamere in grozeče žugal proti meni. Še enkrat sem se nastavila, tokrat sem ovita v šal sedla na rob mize, na kateri je bil lep šopek cvetja. Obraz sem si na rahlo zastrla s svojimi lasmi in naredila izjemno pohoten izraz. Desno nogo sem dvignila na stol in na rahlo razprla noge, da je lahko ujel mojo vlažno češpljico v kader.

Postajala sem vse bolj pohotna in želela sem si ga, kot si pred tem nisem mogla niti predstavljati. Kljub temu, da je govoril, da je profesionalec, pa se mi ni mogel več upirati. Še posebej potem ne, ko sem stopila k njemu, poklenila in mu pričela lizati korenjaka, ki je stal ob stojalu za fotoaparat. Tega je obrnil navzdol in naprej fotografiral. Začuda se nisem nič pritoževala, saj so bile moje skrite želje, da bi se enkrat lahko pri tem početju posnela in potem ogledovala, kadar bi si zaželela. Videti je bil presrečen, celo tako močno, da tudi na sprožilec ni mogel več pritiskati in je raje božal mene. Pomaknila sva se nazaj k mizi, sedla sem povsem enako kot prej, razširila noge in ga povlekla k sebi. V trenutku sem začutila polno češpljo, ki me je navdala s silnim zadovoljstvom. Pohotnica v moji glavi se je že povsem polastila mojih misli in niti kančka upanja ni bilo več, da bi lahko mislila s svojim razumom, ki navadno ni dopuščal tovrstnih avantur. Toda bilo je fenomenalno lepo in bila bi skrajno neumna, če ne bi izkoristila ponujene priložnosti.

Kasting sva končala tesno objeta in zlepljena od njegovega huronskega prihoda med moja stegna, kjer je v hipu postalo še precej bolj vroče, kot pa je tam že bilo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.