Dekle zaprosil v križanki

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)
Američan je dobil izvirno idejo, kako se zaročiti.
Oglej si celoten članek

Časi, ko je moški svoje dekle zaprosil za roko na romantični večerji ali na vrhu Eifflovega stolpa, so minili. Corey Newman je svoje dekle Marlowe Epstein vprašal, ali bi se z njim poročila, kar v križanki.

28-letni Newman se je dogovoril s časopisom Washington Post, da pripravijo križanko, kjer se bo glavno geslo izpisalo z besedami  "Marlowe Epstein, will you marry me?" (Marlowe Epstein, se boš poročila z mano?, op. a.). Ko je dekle izpisalo pravilne besede, se je njen fant spustil na koleno, ji pred nos pomolil diamantni prstan in ponovil vprašanje. Marlowe je seveda privolila.

Pri časopisu jim je bila ljubezenska zgodba tako všeč, da so naredili prispevek o zaroki. Posneli so trenutek, ko dekle reši še zadnjo besedo in gre fant na kolena, ter posnetek objavili na svoji spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.