Dekleta iz Kmetije želijo osvojiti glasbeno sceno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Helena, Nastja in Klavdija se želijo preizkusiti kot pevke.
Oglej si celoten članek

Nastja, Klavdija in Helena bi rade imele svojo glasbeno skupino. Za Heleno vemo, da poje, saj smo o tem že poročali, zanimalo pa nas je, kakšen pevski talent skrivata Klavdija in Nastja. "Ne, midve ne pojeva,“ je za Žurnal24 povedala Klavdija. Helena pa je zagotovila, da bi jima pomagala pri pevskih vajah: "Ju bom vzela roke!“

Kot je povedala Nastja jim je všeč pesem Trije petelini, ki so jo posneli Coto, Špela Grošelj, Jasna Kuljaj in Ljubica. "Dobile smo ideje, da bi pele to pesem. Nekako smo se našle v tem, ker so one tri, me smo tri. Samo malo bi spremenile besedilo,“ je povedala Nastja. Pa videospot? "Ne, to pa ne. Samo pesem bi posnele," je zaključila Nastja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:46 23. December 2016.

    Pametno punce :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.