Dekleta ne skriva več

Foto: Žurnal24 Daniel in Laura sta skupaj zaigrala v predstavi Equus.
Fikcijski Harry Potter in resnični Daniel Radcliffe o svojem ljubezenskem življenju vedno modro molči. Tokrat pa je končno priznal, kdo je njegovo dekle.
Oglej si celoten članek

Mlad britanski zvezdnik Daniel Radcliffe je končno priznal, da je njegovo dekle igralka Laura O'Toole. "Ampak ne bi rad govoril o najinem razmerju, ker Laura ni prisotna in to ni pošteno," je dodal igralec.

Laura in Daniel naj bi bila par od leta 2007, ko sta se spoznala med snemanjem nove različice predstave Equus. Mlada igralca naj bi se takrat zbližala. Čeprav je Laura od Daniela štiri leta starejša, sta se očitno odlično ujela in paparaci so ju velikokrat ujeli v središču Londona. Pozneje naj bi se razšla, vendar sta ohranila prijateljstvo.

Tokrat je Daniel za OK! Magazine priznal, da se v resnici nikoli nista razšla. Očitno sta želela pretentati medije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.