Dekorativne nalepke za steklo

Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko Foto: tapetedekor nalepke za steko
Po dekorativnih nalepkah za stene na priljubljenosti vse bolj pridobivajo tudi nalepke za steklo. Te krasijo steklene površine v kuhinjah, jedilnicah, vratih in oknih.
Oglej si celoten članek

Nalepke niso primerne le za okna, ampak za vse steklene površine. Nalepite jih lahko pravzaprav kamorkoli. Pri izbiri barve in vzorca ponudniki ponujajo različne metode, ki vam omogočajo izbiro raznolikih motivov, nekateri pa vam izdelajo nalepke na podlagi vaših fotografij.

Folije in nalepke

Tako so za na steklo primerne večje površine imenovane deko folije in pa tudi manjše nalepke, ki jih lahko tudi brez težav odstranite. Če si boste omislili folije za okna, te ob visoki prepustnosti svetlobe preprečujejo poglede v notranjost prostorov in s tem omogočajo zasebnost. Oglejte si fotogalerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.