Del telesa, ki se ga ženske sramujejo, moški pa ga obožujejo

Foto: Mediapeed
Foto: Mediapeed
Drage dame, prenehajte se kritizirati.
Oglej si celoten članek

Ženske so izjemno kritična bitja, najbolj do sebe. Na svojem telesu najdejo "napake“, ki jih ne opazi nihče drug, še najmanj pa te domnevne nepravilnosti motijo moške. 

To je pokazala raziskava, ki jo je izvedla spletna stran o fitnesu. Anketirance so vprašali, kateri deli telesa se jim zdijo najbolj privlačni in med najpogostejšimi odgovori je bil trebušček. Moškim so sicer všeč ženske, ki se ukvarjajo s športom, dodali pa so, da se jim zdi bolj kot izklesan trebuh seksi majhen trebušček. 

87 odstotkov vprašanih moških je sicer povedalo, da naprej opazijo oči, nato pa ustnice. Večina je tudi povedala, da jim je všeč povprečen videz ženskega telesa, le trem odstotkom je pomembno to, da ima ženska športno postavo. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:02 6. Februar 2018.

    lažejo...vsakmu je boljša dobr zdefinirana bejba, kot en zavaljen makaron

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.