Demi in 19-letnik v bikiniju

Foto: Žurnal24 Kar si Demi zaželi, to Ashton naredi. Tudi v njene kopalke zleze, če je treba. Foto: Žurnal24 Ashtonovemu zgledu je sledil tudi mož igralke Nie Vardalos, ki se je spomnimo iz Foto: Žurnal24 Demi je navdihnila tudi blogerja Pereza Hiltona, ki pa se ni odločil za bikini. Foto: Žurnal24 Po Ashtonu se je v bikini spravil tudi Harry Hamlin. Žena ga je pač lepo prosila Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Lisa Rinna je sledila Demijinemu zgledu, saj pravi, da je ona njen idol. Foto: Žurnal24
Če si Ashton lahko najde mlajšo, si Demi lahko najde mlajšega. Tokrat je v kopalnico zvlekla 19-letnega Dava Daysa.
Oglej si celoten članek

Domača kopalnica, mobilni telefon, bikini in Twitter. Samo to je Demi Moore potrebovala, da so ljudje pozabili na domnevno Ashtonovo ljubimkanje z neko blondinko. Ker je treba dobre stvari prodajati, dokler so vroče, je Demi storila še korak naprej.

Obrnila se je na 19-letnega Dava Daysa, ki je zaslovel s pomočjo portala Youtube, na katerem objavlja parodije znanih melodij. Demi ga je prosila, naj naredi parodijo na njene seksi fotografije. Dave je pristal in za nekaj trenutkov skočil v Demijin bikini. "Mislim, da je na tebi videti bolje," je zapisala Demi.

Ko so fotografije zaokrožile po spletu, so bili mnogi prepričani, da je Demi v bikini oblekla Ashtona, saj sta si moška precej podobna. Le kako se je odzval Ashton? Če gre verjeti Daysu, ni bil preveč navdušen.

Demi pa ni posnemal le Dave. V galeriji si oglejte, kdo je še postavil svoje telo na ogled.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.