Demi in Ashton si želita otroka

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Čeprav ima Demi Moore iz zakona z Brucom Willisom že tri odrasle hčerke, si želi še enega otroka. Tokrat s petnajst let mlajšim možem, Ashtonom Kutcherjem.
Oglej si celoten članek

Demi je v nedavnem intervjuju za britansko izdajo revije Elle priznala, da z Ashtonom že dlje časa premišljujeta o svojem prvem naraščaju.

 

"O tem stalno govoriva, saj si oba resnično želiva, da bi zanosila. Ashton je odličen oče mojim hčerkam in prepričana sem, da bi se z otrokom pričel še en del najine čudovite skupne poti," je dejala zvezdnica.

 

47-letna igralka je bila zadnjič noseča leta 1991, ko je nosila hčerko Scout. Takratno nosečnost si je bržkone zapomnil cel svet, saj je Demi pozirala gola za Vanity Fair. "Bila sem zelo pogumna. Hotela sem prepričati ljudi, da sem lahko mati in hkrati uspešna igralka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.