Demi je ljubosumna na Kim

Foto: Žurnal24 Demi je 15 let starejša od Ashtona.
Demi Moore je ljubosumna na starleto Kim Kardashian, ki je menda zelo všeč njenemu soprogu Ashtonu Kutcherju.
Oglej si celoten članek

47-letna igralka se je na 29-letno Kim spravila kar prek Twitterja. Demi je začela kuhati zamero, ko je njen mož priznal, da mu je Kim zelo všeč, še bolj pa jo je razjezilo njuno sodelovanje.

Kim naj bi namreč lani pristopila k Ashtonu in ga prosila, ali bi sodeloval pri resničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians, slednji pa je z veseljem privolil. "Ashton je velik oboževalec sester Kardashian, še posebej pa mu je pri srcu Kim. Redno spremlja njen resničnostni šov, Demi pa gre to zelo na živce," je dejal neimenovani vir za National Enquirer.

"Čeprav sta poročena že štiri leta, pa Demi glede njunega zakona ni tako samozavestna, kot se zdi. Najbolj jo muči razlika v letih med njo in Ashtonom, zdaj pa je besna še zaradi Kim, ki kot nora flirta z njenim možem," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.