Demi Moore na zdravljenju

Foto: Diane Cohen/FameFlynet Pictures
Foto: Diane Cohen/FameFlynet Pictures
Demi Moore se je le odločila, da bo svoje probleme reševala pod zdravniškim nadzorom. Igralka naj bi zaradi odvisnosti in motenj prehranjevanja že bila na zdravljenju.
Oglej si celoten članek

Ločitev je 49-letno Demi Moore očitno tako potrla, da se je zatekla k prepovedanim substancam, poleg tega je že njena shirana postava nakazovala, da ima igralka tudi motnje prehranjevanja. Počilo pa je 23. januarja, ko so igralko zaradi vdihavanja dušikovega oksida oziroma kajenja neznane substance morali celo hospitalizirati.

Namigovalo se je, da naj bi Demi po pretresljivem dogodku počivala za zidovi svojega doma v Los Angelesu, vendar je vir blizu igralki le razkril, da se Demi zaradi odvisnosti in motenj prehranjevanja zdravi v Utahu. "Je na strogo varovanem oddelku in komunicira z zelo ozkim krogom ljudi."

Demi se je zaradi odvisnosti že zdravila v osemdesetih, njeni prijatelji pa pravijo, da za nastale težave ni kriva le ločitev od Ashtona Kutcherja, saj so zanjo v skrbeh že leto dni. "V zadnjem letu so njeni prijatelji opazili, da nekaj ni v redu. Imela je probleme z nespečnostjo, odklanjala je hrano in zelo je shujšala," je še izdal vir.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.