Demi razdajala svoje mleko

Foto: Žurnal24 Na neki zabavi naj bi Demi z ostalimi delila svoje mleko.
Christopher Ciccone ima v rokavu še veliko skrivnosti, ki bi jih hollywoodska smetana raje zadržala zase. Tokrat se je razgovoril o Demi Moore.
Oglej si celoten članek

Christopher se je z veliko slavnejšo sestro Madonno nekoč udeležil zabave, na kateri je bila tudi Demi Moore. Seveda ni šlo za nedolžno hollywoodsko zabavo, kjer bi gostje pili sok in jedli čips. Na tej zabavi so pili nekaj drugega – materino mleko.

Z materinim mlekom naj bi goste "obdarila“ prav Demi, ki je takrat imela doma majhnega otroka, ki ga je še dojila. "Mleko je brizgala po mojih istospolno usmerjenih prijateljicah," je noč opisal Christopher. Ena od njegovih prijateljic naj bi imela težave z odstranjevanjem ostankov mleka s svoje črne obleke, je pripoved zaokrožil Christopher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.