Demi se je hotela znebiti hrane

Foto: Žurnal24 Demi pravi, da je med dvomesečnim zdravljenjem končno našla mir. (Foto: Flynet)
Potem ko je lanskega novembra morala zaradi motenj hranjenja oditi na zdravljenje, je najstniška zvezdnica Demi Lovato o tem zdaj končno spregovorila javno.
Oglej si celoten članek

Igralka in pevka Demi Lovato je za ameriško revijo Seventeen končno spregovorila o motnjah prehranjevanja, s čimer se po njenih besedah bori že vse življenje. "Mislim, da v mojem življenju nikoli ne bo minil dan, ko ne bom pomislila na hrano ali na svoje telo," priznava. "A naučila sem se živeti s tem."

 

Osemnajstletna zvezdnica je kliniko za zdravljenje, v kateri je preživela dva meseca, zapustila januarja. Pravi, da je končno našla mir. "Puščam si veliko svobode, predvsem pa sem veliko bolj mirna. Bili pa so časi, ko sem se na vsak način hotela znebiti večerje."

 

Ob tem je še pojasnila, da je svojo zgodbo razkrila zaradi mladih deklet, ki se borijo z enakimi težavami kot ona. "Če preživljate težko obdobje, se obrnite na družino in prijatelje. Ne počnite neumnosti," svetuje Demi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.