Demi se je zlomila

Foto: Žurnal24 Po hiši Demi in Ashtona se razlegata vpitje in jok. (Foto: Flynet/JLP)
Čeprav je Ashton Kutcher svojim ljubicam zatrdil, da imata z Demi odprto zakonsko zvezo, njena jeza in izguba živcev postavlja igralca na laž.
Oglej si celoten članek

Sosed Ashtona Kutcherja in Demi Moore je naprej razkril, da je igralka vpila na svojega moža, ga zmerjala z gadom in ga pošiljala v pekel. "Ko so se vrata zaloputnila, sem slišal, kako joka," je povedal.

Medtem ko Demi med štirimi stenami joka, Ashton svojim ljubicam piha na dušo in jim govori, da imata z ženo odprto zakonsko zvezo ter da ženske, s katerimi spita zakonca, izbira igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.