Demi zamerila restavraciji, noče z jahte

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Čeprav svoje počitnice igralka Demi Moore trenutno preživlja na Hrvaškem, noče zapustiti svoje jahte. Krivi so natakarji restavracije, kjer je večerjala, saj so ti na Facebooku objavili njen račun.
Oglej si celoten članek

"Demi bi morala skupaj s hčerkama priti na kosilo, a je odpovedala v zadnjem trenutku. Štirje ljudje iz njene ekipe so prišli do nas in nam povedali, da ne bo prišla, ker je jezna na hvarsko restavracijo, katere osebje je na Facebooku objavilo njen račun,“ so povedali v restavraciji Adio Mare na Korčuli.

Demi Moore ni bila navdušena nad tem, kar so naredili v hvarski restavraciji, ker jih je pred tem prosila za diskretnost. Demi jim očitno ne bo oprostila, njeni hčerki Tallulah pa je očitno vseeno, saj na svojem Instagram profilu redno objavlja fotografije s Korčule.

Demi je na Hrvaško skupaj s tremi hčerkami priletela pred enim tednom. Najprej so se ustavile na v Dubrovniku, potem na Hvaru, trenutno pa so na Korčuli.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:42 8. Avgust 2015.

    saj ma prav, pa še prisluhe bodo objavili.....

  • 13:30 8. Avgust 2015.

    Ne,prisluškovali bodo spet Američani ,Hrvati bojo pa objavili.

  • Syn
    13:15 8. Avgust 2015.

    Tak je če greš hinavcem na dopust. Zdaj ve za drugič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.