Demijina hčerka noč preživela za zapahi

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Hčerka igralcev Brucea Willisa in Demi Moore, Scout Willis, se je včeraj znašla navzkriž z roko zakona.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna hčerka Brucea Willisa in Demi Moore Scout Willis se je v ponedeljek zvečer znašla za zapahi, potem ko so jo ujeli pri pitju alkohola v javnosti, poleg tega pa naj bi se policistom predstavila z lažno osebno izkaznico pod imenom Katherine Kelly. Po nadaljnjem izpraševanju je sicer priznala, da je njeno pravo ime Scout Willis in da si je dokument izposodila pri prijateljici.

Scout, ki trenutno študira na univerzi Brown, so izpustili naslednji dan brez plačila varščine, na sodišču pa se bo morala zagovarjati 31. julija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.