Demijina hčerka uničuje igralkino zvezo

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Novi moški v življenju Demi Moore nad njeno hčerko ni prav nič navdušen …
Oglej si celoten članek

Demi Moore in bobnar skupine "Dead Sara“, Sean Friday, sta že dve leti v zvezi, v kateri pa naj bi sedaj močno škripalo. Če gre verjeti govoricam, je za to kriva igralkina 21-letna hčerka Tallulah Belle, ki se je po odvajanju od odvisnosti preselila nazaj k materi.

28-letni Friday nad tem ni prav nič navdušen, saj se Tallulah drži materinega krila. Demi brez hčerke menda ne gre nikamor več, zaljubljenca pa tudi doma nimata miru, saj je vila ves čas polna mladenkinih prijateljev.

"Sean je Demi postavil ultimat – on ali Tallulah,“ je povedal vir in dodal, da se Demi ne pusti izsiljevati. Igralka je dobra mati, ki se bo vedno postavila na stran svojih otrok, je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.