Demijina hči se skriva z Ashtonom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Medtem ko Demi Moore uspešno preboleva ločitev od Ashtona Kutcherja, se njena hči Rumer še naprej druži s popularnim igralcem.
Oglej si celoten članek

Ashtona Kutcherja in Rumer Willis so paparaci pred kratkim opazili v Los Angelesu, kjer sta sedela v igralčevem avtomobilu in se pogovarjala. Ko pa sta opazila, da so se jima približali paparaci, si je Ashton hitro pokril obraz, Rumer pa se je spustila nižje na sovoznikovem sedežu. Kot kaže, nista želela, da bi ju videli, a fotografija se je kljub temu pojavila v medijih, med drugim tudi v Daily Mailu. Paparaci so kasneje opazili, da se je Ashton po druženju odpravil na tekmo Lakersov, Rumer pa je odšla v bližnji hotel.

Kot kaže, sta v desetih letih, kolikor sta bila Ashton in Demi skupaj, razvila trden odnos, ki še zdaj traja. Pred druženjem v avtomobilu so ju namreč opazili še v nekem hollywoodskem klubu, kjer je imela Rumer koncert. "Preden je šla na oder, sta se pogovarjala, in videti je bilo, da jo Ashton spodbuja. Ko je zapela, se je njegov obraz razsvetlil. Očitno je bil zelo ponosen nanjo, po nastopu pa jo je tudi objel," je za spletni portal RadarOnline razložil očividec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:54 22. Maj 2012.

    Hja, pač jo poriva....naj uživa dokler še gre...ko ga bo McCloud dobil v roke ne bo več mogel:))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.