Demijine hčerke s sodno prepovedjo nad mamo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko so prenehale govoriti s svojo materjo, naj bi hčerke Demi Moore zdaj razmišljale o prepovedi približevanja.
Oglej si celoten članek

Odnosi med Demi Moore in njenimi tremi hčerkami Tallulah, Rumer in Scout so očitno vse slabši. Kot smo že poročali, so dekleta sicer že pred tedni prekinila stike z njo, zdaj pa naj bi trojica razmišljala še o koraku dlje, poroča ameriška spletna stran RadarOnline. "Rumer, Scout in Tallulah resno razmišljajo o prepovedi približevanja za Demi, da bi ji tako preprečile stike z njimi. Že nekaj tednov nazaj so ji dale jasno vedeti, da trenutno nočejo govoriti z njo, vendar ona še vedno vztraja," je razkril neimenovani vir blizu družini ter dodal: "Nenehno jih kliče, jim pošilja e-pošto ter pušča jokava sporočila, v katerih jih prosi, naj jo pokličejo nazaj. Dekleta so tega sita." Čeprav naj bi se hčerke zavedale, da gre za drastičen ukrep, naj bi si preprosto želele le nekoliko miru in tišine.

Demi naj bi bila sicer zelo prizadeta zaradi izgube stikov s svojimi otroki. "Demi je vsa iz sebe zaradi nastale situacije. Že tedne ni govorila z njimi, saj ji nočejo vrniti klica ali sporočila. Vrnila se je nazaj na delo, vendar je to resnično težko obdobje zanjo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.