Dempsey rešil najstnika v prometni nesreči

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralec Patrick Dempsey, ki v seriji Talenti v belem nosi zdravniško haljo, zna očitno hitro ukrepati v težavnih situacijah tudi v resničnem življenju, ne le na televizijskih ekranih.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik serije Talenti v belemPatrick Dempsey je ta teden pokazal, da zna priskočiti na pomoč tudi v resničnem življenju, ko je treba. Pred dnevi je namreč neznani najstniški voznik izgubil nadzor nad svojim vozilom, se zatem večkrat prevrnil, nazadnje pa pristal na trati pred igralčevim domom.

Zvezdnik je ob tem nemudoma ukrepal. S prvo pomočjo je odhitel k avtu in fanta rešil iz vozila, zatem pa poklical reševalce. Na srečo je mladi voznik utrpel zgolj pretres, brez kakšnih resnih poškodb, medtem ko naj bi bil njegov avto popolnoma uničen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.