Dempsey zapušča Talente v belem

Foto: Žurnal24 Patrick Dempsey se po osmih sezonah poslavlja od serije Talenti v belem. (Foto:
Patrick Dempsey bo po koncu te sezone zapustil serijo Talenti v belem in se podal novim izzivom naproti.
Oglej si celoten članek

Igralec Patrick Dempsey, ki kot dr. Derek Shepherd s svojim videzom in zdravniškimi spretnostmi v televizijski seriji Talenti v belem navdušuje predvsem nežnejši spol, je za italijansko izdajo revije Vanity Fair povedal, da bo osma in zadnja sezona ABC-jeve serije zanj zagotovo zadnja, v kateri bo igral omenjeni lik.

"Ne vem, kaj se bo zgodilo z drugimi liki, a zame je zgodba končana. Talenti v belem so bili velik del mojega življenja, a v tej vlogi se ne vidim več," je povedal postavni igralec, ki je med drugim tudi navdušen dirkač.

Če bo serija dočakala tudi deveto sezono, bo v njej le malo prvotnih likov. Tudi Ellen Pompeo, ki igra Derekovo soprogo Meredith Grey, ima namreč pogodbo le do konca te sezone, mnogi liki pa so se že pred tem preselili v sestrsko serijo Zasebna klinika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.