Dempsey zbral milijon za rakave bolnike

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec Patrick Dempsey je konec tedna z dobrodelno kolesarsko dirko zbral več kot milijon dolarjev za rakave bolnike.
Oglej si celoten članek

Zvezda serije Talenti v belem Patrick Dempsey se je konec tedna udeležil dobrodelne kolesarske cestne dirke v Mainu, s katero je zbiral denar za osrednji zdravstveni dom v rodnem kraju, kjer se je tudi njegova mama zdravila za rakom.

Igralec, ki je v domu osnoval Center Patricka Dempseyja za upanje in zdravljenje raka, se je pridružil preostalim štiri tisoč udeležencem, med katerimi je bila tudi Cynthia Martell, ki je povedala: "Pred dvema letoma so mi postavili diagnozo raka na dojkah. Zdravit sem se šla v osrednji zdravstveni dom v Mainu, zato sem hvaležna Patricku Dempseyju. Zaradi njega sem danes tukaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.