Denis Avdić šokiral s preobrazbo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Priljubljeni radijski voditelj se ni šalil ...
Oglej si celoten članek

Ko je Denis Avdić na družbenih omrežjih objavil zadnjo fotografijo, so številni sprva pomislili, da gre čisto v njegovem slogu spet za nekakšno potegavščino.

V zadnjih dneh namreč redno objavlja fotografije, na katerih s pomočjo fotomontaže "pozira" ob naših košarkarjih. Nekateri sledilci ga pri tem takoj razkrinkajo, mnogi pa verjamejo, da se zares druži z našimi zlatimi fanti.

Zato je bil dvom ob zadnji fotografiji povsem na mestu, a se je izkazalo, da tokrat pa le ne gre za fotomontažo, ampak si je naš slavni voditelj prav zares privoščil to korenito spremembo.

Kakšno, preverite na Sytle.Over.Net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.