Denis Avdić spet postal očka

Foto: Mediaspeedž
Foto: Mediaspeedž
Avdić že razkril otrokovo ime.
Oglej si celoten članek

Radijski in televizijski voditelj, Denis Avdić, je danes zjutraj spet postal očka. Kot je povedal za Radio 1, je dobil še enega sina, ki sta mu z Ano dala ime Nik. "Ful je lep,“ je ganjeno povedal in dodal, da je Nik ob rojstvu meril 50 centimetrov, težek pa je 2890 gramov. "Zelo sem vesel,“ je še povedal radijski voditelj. Otrok in mamica se počutita dobro.

Avdić in Ana že imata enega sina, Tima, ki je star 5 let.

Družinici želimo veliko sreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:33 10. December 2018.

    vse mu želim najlepše predvsem zdravlja in sreče še na moga leta .❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍👎👍💅👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💅👍👍👍👍💅👍💅💅💅👍💅💅👍👍👍👍👎👍💅👍👍👍👍👍👍💅👍👍👍👍💅❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • 19:29 10. December 2018.

    želim mu veliko zdravlja in sreče še na mnoga leta

  • 16:23 10. December 2018.

    Ali še parkira na invalidskih prostorih ????????????? Samo vprašam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.