Denis Avdić za rojstni dan dobil žalitve

denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić denis advić
Denis Avdić praznoval 40. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je včeraj praznoval 40 let – in to v stilu! Kot se za okroglo obletnico spodobi, so ga sodelavci na radiu pošteno presenetili in poskrbeli, da si bo dan zapomnil za vse čase!

Že ko je prišel v službo pred peto uro zjutraj, ga je pred oknom studia čakal čisto pravi mlaj, za katerega je poskrbel Miha Deželak z ekipo voditeljev Radia 1. Za dobro jutro mu je nato pesem Happy birthday zapela zapeljiva Marilyn Monroe, v podobi novinarke Darje Štravs Tisu. Nato je dobil presenečenje z VIP vstopnicami za koncert Adele, ki so bile na Denisovo srečo, le potegavščina, saj ni njen oboževalec. Sledil je še motor na daljinsko upravljanje, VIP prostor za parkiranje z odtisnjenimi rokami in še eno glasbeno presenečenje. Vročico pa je dvignila res prava narodno-zabavna allstar zasedba, Dejan Vunjak, Jože Potrebuješ iz Čukov, Rok Švab iz Modrijanov in pevka ansambla Saše Avsenika, Lucija Selak, ki so pod Avdićevim mlajem zaigrali venček slovenskih, že skoraj ponarodelih skladb, ki ne smejo manjkati na nobenem praznovanju. Nato pa je sledila še njegova najljubša pesem Milijacka, od Halida Bešlića, ki jo je vrhunsko zapel eden izmed favoritov v oddaji Slovenija ima talent, Marko Stanković.

Na koncu programa pa je sledilo še največje darilo, pred radiem ga je čakal motor, ki si ga je Denis želel že več kot 10 let! Ko ga je zagledal, sreče ni mogel skriti, ponosno se je usedel nanj, si na glavo poveznil črno čelado in se zapeljal en krog.

Za piko na i popolnemu dnevu pa ga je zvečer čakal še roast! Kaj vse je moral na svoj račun poslušati. si lahko ogledate ne spodnji povezavi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • F16
    19:54 9. Februar 2022.

    Ne vem kam gremo Slovenci, da je ta nivo najbolj poslušan. Neokusen humor in dobrodelnost pod pretvezo ... Ja, za …

  • 08:17 2. Februar 2022.

    Najprej, radio 1 je beden radio, da bolj ne more biti. Zakaj se zdi, da je najbolj poslušan? Zato, ker, …

  • 06:42 2. Februar 2022.

    Radio 1 je požrl ogromno lokalnih radiskih postaj in začel z posiljevanjem z reklamami in repertoarjem iz prejšnega tisočletja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.