Denis Toplak je zaljubljen

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Zmagovalec lanskoletnega šova Kmetija: Nov začetek, Denis Toplak, se je zaljubil v skoraj desetletje mlajše dekle.
Oglej si celoten članek

Postavni nogometaš plava v oblakih, saj je spoznal simpatijo, ki mu lepša misli vsakdana. "Trenutno imam eno posebno simpatijo iz Ljubljane, ki pa je veliko mlajša od mene. Naj vas ne zanima, koliko,“ nam je v  smehu povedal 27-letnik, ki nam je obenem zaupal tudi, da slednja sicer ni več mladoletna, je pa skoraj desetletje mlajša od njega.

"Očarala me je s karakterjem in s tem, da je visoka“

"Ko sem v Ljubljani, mi tudi omogoči, da tam prespim, ampak v posebni sobi. Zaenkrat še ostaja pri tem, da je simpatija, bomo pa videli, kaj se bo iz tega še razvilo,“ je skrivnosten 28-letnik. In kaj nogometaša pri ženskah fascinira? "Ona me je očarala s karakterjem in s tem, da je visoka. Zame namreč mora biti visoka. Tudi manjše so simpatične, ampak če je visoka, je pa še veliko boljše. Če pri neki punci vidim, da bi lahko bilo več, kot samo seks, si za to vzamem čas in grem počasi,“ nam je Denis še pojasnil svojo ljubezensko strategijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:22 20. Oktober 2015.

    Saj kaj drugega kot najstnico tak možganski trust sploh ne bi mogel dobiti.

  • 13:59 20. Oktober 2015.

    Ta pa je omejen ke v globus..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.