Depechi v Zagrebu šele prihodnje leto

Foto: Žurnal24 "Zvoki vesolja" so zbrani na 12. albumu skupine v njihovi 19-letni karieri.
Skupina Depeche Mode, ki bi v Zagrebu morala nastopiti maja, je potrdila nastop 14. februarja 2010.
Oglej si celoten članek

Britanska elektro-pop zasedba Depeche Mode je svoje oboževalce razveselila s turnejo Tour of the Universe, ki pa jo je prekinila bolezen pevca Dava Gahana. Potem ko so šest koncertov popolnoma odpovedali, so se organizatorji zagrebškega koncerta zavzeli, da bi koncert zgolj prestavili.

 

Karte so še na voljo

Čeprav naj bi bil koncert v Zagrebu razprodan, pa je nekaj kart še vedno na voljo.

Prvi datum, ki so ga omenjali, je bil 16. september. Po zadnjih podatkih pa naj bi skupina potrdila nastop 14. februarja prihodnje leto. Do takrat pa se bomo zadovoljili s poslušanjem albuma Sounds of the Universe, ki so ga izdali letos, in upali na še kakšno videomojstrovino, kot so jo z režiserjem Patrickom Daughtersom ustvarili za prvi singel Wrong.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.