Depp na lovu za talenti

Foto: Žurnal24
Johnny Depp je ustanovil glasbeno založbo in je zdaj na lovu za talenti.
Oglej si celoten članek

 

Igralec je že najel več iskalcev talentov, ki bodo prečesali London v upanju, da bodo našli bodoče zvezde, ki jih bo Deppova založba Unison Music Group zastopala.

47-letni zvezdnik se spozna na glasbo. Po srednji šoli je bil član številnih rock skupin, in to vse do leta 1984, ko je dobil svojo prvo filmsko vlogo (Mora v ulici Brestov).

Sicer pa je Depp britanski skupini Babybird pomagal producirati album. Z njegovo finančno injekcijo si je skupina namreč lahko kupila snemalni studio. "Johnny je že od nekdaj velik ljubitelj glasbe. Zdaj bo tudi sam dejavno iskal talente. Seveda se vseh nastopov ne more udeležiti osebno, zato je najel zelo sposobno skupino ljudi. Sam pa bo preveril vsakega, ki ga bodo priporočili," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.