Depp plažo poimenoval po novem dekletu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Johnny Depp je na Bahamih plažo poimenoval po svojem novem dekletu Amber Heard.
Oglej si celoten članek

Na svojem zasebnem otoku Little Hall's Pond na Bahamih je slavni igralec izbral del plaže, ki jo je poimenoval po svojem novem dekletu. Na tak način ji je podaril darilo za božič.

"Johnny zna biti romantičen, saj je toliko let preživel s Francozinjo," je povedal vir za The Sun. Igralec se je namreč junija po štirinajstih letih razšel z Vanesso Parasis, s katero ima dva otroka.

Plažo bo 49-letnik poimenoval Amber's Cove (Amberijin zaliv), za to ime pa se je odločil, potem ko je opazil, da je na zemljevidu videti kot njen kolk.

Par se je spoznal lani na snemanju filma The Rum Diary, vendar sta začela romanco letos poleti. Po nekaj tednih pa se je 23 let mlajša Amber odločila, da bi bila rada samska, vendar jo je Johnny prepričal, da sta za skupaj. Vsak dan v septembru ji je poslal šopek vrtnic in na roko napisano pesem, da jo prepriča, da mu da še eno priložnost. Njegov načrt je očitno uspel in tako je priletela k njemu na Bahame.

Amber ni edina

Depp je sicer na svojem otoku plaže že poimenoval po osebah, ki so mu drage. Med drugim je plaže poimenoval po svojemu nekdanjemu dekletu Vanessi Paradis, svojima otrokoma ter javnih osebnostih, kot so Hunter S. Thompson, Marlon Brando in Heath Ledger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.