Deppov zakon v hudi krizi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Johnny Depp in Vanessa Paradis naj bi že nekaj časa živela ločeno.
Oglej si celoten članek

Zakon Johnnyja Deppa in Francozinje Vanesse Paradis velja za enega najbolj srečnih zakonov Hollywooda. A zdaj menda ni več tako. Vanessa naj bi Deppa po 13 letih zveze postavila pred vrata, in to zaradi krize srednji let. "Hodil je od zabave do zabave in pil več kot ponavadi," je izdal prijatelj znanega para.

Depp trenutno potuje po svetu, kjer promovira svoj novi film The Rum Diary, Vanessa pa je ostala doma pri otrocih. Lepotica naj bi mu zabrusila, da se domov lahko vrne šele, ko se bo pomiril.

Da je v zakonu res nekaj narobe, se sicer govori že od aprila, ko so paparaci Johnnyja ujeli v objemu njegove menedžerke Robin Braun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:21 19. December 2011.

    Njun zakon ne more biti v krizi, ker nista poročena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.